Ilmoita karttatarpeesta tai ilmoittaudu kartoittajaksi!

Huhti-toukokuussa monissa kouluissa on suunnistus taas ajankohtainen asia, mutta lajin perusedellytys eli hyvä ja ajantasainen kartta on useilla paikkakunnilla vain haavekuva. Seurat ja yksittäiset suunnistajat voivat kuitenkin tehdä ihmeitä asian suhteen. Jo seuran oman toiminnan jatkumisen kannalta on elintärkeää, että lapset saavat mukavia suunnistuskokemuksia kouluissaan. On siis syytä riittävän ajoissa tarkistaa, missä kunnossa paikkakunnan koulukartat ovat.

Pelkkä pihakartta valmistuu nopeasti jo olemassa olevan kartan avulla – paljon kummempaa eivät 1.-3.-luokkalaiset vielä tarvitsekaan. Pihakarttaan ei liiton avustusta saa, mutta sen tekeminen talkootyönä oman seuran hyväksi vie aktiivisuunnistajalta vain pari päivää. Kannattaa kokeilla!

Muistattehan, että sprinttikarttoihin saa korotettua karttarahaa. Näitä kannattaa nyt suorastaan urakoida!

Heräsikö seuranne kiinnostus? Lukekaa lisää täältä ja ryhtykää hommiin!

Ilmoita karttatarpeesta!

Opettaisitteko seurassanne mielellänne lapsille ja opettajille suunnistustaitoja, mutta paikkakunnallanne ei ole innokasta kartoittajaa? Ilmoittakaa tässä tapauksessa yhteystietonne Suunnistusliittoon: Pasi Jokelainen(at)mapline.fi, p. 0400 608 184.