Olé kartalla! -projekti kiinnosti Educa-messuilla

23.-24.1. pidetyillä Educa-messuilla tehtiin kävijämäärässä uusi ennätys, kun yli 12 000 koulutus- ja opetusalan ammattilaista vieraili Helsingin messukeskuksessa. Olé kartalla! -projekti oli mukana Karttakeskuksen osastolla.

Osastolla pyörivät taukoamatta Olé kartalla! -dvd:ltä tutut kummelisketsit, jotka toimivatkin tehokkaina pysäyttäjinä ohikulkijoille. Karttakeskuksen uudistunutta logoa ja osastoa ihasteltiin kilpaa, ja näppärillä digitaalisilla koulukartastoilla riitti testaajia.

Vaikka Olé kartalla! -projekti oli jo monelle opettajalle tuttu, oli kiinnostus silti suurta. Opettajat iloitsivat nettisivujen ideapankeista ja tuntisuunnitelmista sekä käytännön vinkeistä, joita löysivät sivujen lisäksi myös opettajan oppaasta ja opetus-dvd:ltä. Monet olivat kuulleet toukokuussa luvassa olevista Rastiseikkailutapahtumista ja halusivat tietää niistä lisää.

Koulukarttaprojekti sai suurta kiitosta, ja nyt näyttääkin vahvasti siltä, että tänä vuonna yhä useammalla koululla suunnistetaan innostavasti ja monipuolisesti – ja tuliterillä kartoilla.

IMG_0039