VIELÄ EHTII MUKAAN!

Monet jo seikkailuja järjestäneistä seuroista lähtevät joka vuosi mukaan yhä uudestaan. SK Vuoksi aikoo ensi vuonna rastiseikkailla Imatralla jo kolmatta kertaa peräkkäin. Kun seuran monivuotiselta Olé managerilta Anssi Juutilaiselta kysyy innostuksen syytä, kuuluu vastaus: ”Rastiseikkailu on erinomainen suunnistuksen PR -tapahtuma kouluille. Päivän aikana opettajat ja oppilaat pääsevät käytännössä kokemaan, millaista suunnistus voi parhaimmillaan olla. On hienoa katsella lasten innostuneita ilmeitä ja aitoa liikunnan riemua. Rastiseikkailu keväällä toteutettuna tuo vuosittain uusia harrastajia myös seuran toimintaan. Toivottavasti tätä konseptia jatketaan riittävän kauan, niin että siitä tulee valtakkunnallisestikin huomiota herättävä perinne.”

Rastiseikkailujen avulla seura saa positiivista näkyvyyttä paikkakunnallaan, innostaa lapsia ja opettajia suunnistuksen monipuoliseen maailmaan, saa mahdollisia uusia harrastajia ja tuottaa iloa ja naurua lasten liikunnan avulla. Kannattaa lähteä rohkeasti mukaan! Parin-kolmen aikuisen päävastuullisen lisäksi seuran omat nuoret suunnistajat selviävät mainiosti ohjaustehtävistä ja saavat hienoa kokemusta pienten kanssa toimimisesta. Yleensä nuoret ovat myös olleet innoissaan ohjaamisesta, sillä siinä he saavat vihdoin osoittaa, että oma harrastus oikeasti on kiva, hauska ja monipuolinen.
Lähtekää rohkeasti mukaan joukkoon! Suunnistusliitosta saatte tarkat järjestelyohjeet, järjestäjäkoulutuksen sekä mukavia palkintoja lapsukaisille päivään jaettavaksi. Vanhojen Rastiseikkailuseurojen ei tarvitse osallistua koulutukseen uudestaan. Päivän aikana maajoukkuesuunnistajakin piipahtaa teitä moikkaamassa…

Hakulomake